Nyári tábor 2020

Szeretnél egy igazán jót tollasozni? Várunk a KÖRÖS TOLLASLABDA SPORTEGYESÜLET nyári tollaslabda táborába, ahol megismerheted a tollaslabda sportot, a világ egyik leggyorsabb, legélvezetesebb labdajátékát! (Ütőt, labdát, hálót, termet biztosítunk.) Szabályismeret, ütésfajták, pályamozgás, meccsek, rengeteg játék és mozgás, egész nap közösségi élmények!

Legfontosabb tudnivalók:

●    Időpont: 2020. 06. 22-26. (hétfőtől-péntekig)
●    Helyszín: Szeberényi Gusztáv Adolf Evangélikus Gimnázium tornacsarnoka (5600 Békéscsaba, Luther utca 1.)
●    Részvétel: 8-18 éves fiúk és lányok számára
●    Tábor díja: 29 000 Ft/fő
●    Teljesen kezdőknek is!

Jelentkezési határidő: 2020. 06. 15.

A táborról: 5 napos, napközis jellegű, reggel 8:00 órától (7.30-tól egyénileg, előre egyeztetve kérhető) 18:00 óráig tart és napi 2x2 óra – szabályos kialakítású pályákon (9 db) történő, sportoktatókkal irányított – tornatermi tollaslabdázás köré épül, amely komplex mozgásprogramot foglal magába a következők szerint: bemelegítés, gimnasztika, a tollaslabdázás szabályismereti és technikai alapjainak elsajátítása/továbbfejlesztése, készségfejlesztő pályamozgásos gyakorlatok, sok-sok játék (meccs), levezetés, nyújtás. A napi kétszeri intenzív játék/mozgásidő (de. 10-12 óra és du. 15-17 óra) között légkondicionált helységben a szabadidő hasznos és kötetlen eltöltésére van lehetőség: pihenés, társasjáték, kártya, pingpong, stb. A tábor folyamatos felnőtt felügyelet mellet zajlik.

Étkezés: Háromszori étkezés biztosított. Reggeli 8-tól fél 9-ig a tábor területén. Főétkezésre egyszeri meleg ebédet biztosítunk, melyet a közelben lévő étteremben fogyasztunk el (Csaba Gyöngye). Délután uzsonna, szintén a tábor területén. Az egész napos folyadékpótlásról gondoskodunk, limonádé, szörp és víz formájában, amellyel a saját kulacsokat fel lehet tölteni. Az ezen felüli enni-innivaló igény (javasoltan: gyümölcs, gyümölcslevek) egyénileg megoldandó. A tábor területén büfé nincs.

Ruházat, tisztálkodási felszerelés: Az edzésekhez minden nap biztosítani szükséges a megfelelő sportruházatot, amely + 2 db váltás pólót és 2 db váltás zoknit, illetve melegítő felsőt is tartalmazzon. A benti edzéseken csak megfelelő tisztaságú, kizárólag tornateremben használatos, nem fekete talpú, nyomot, csíkot nem hagyó sportcipő használható! Kérjük, hogy minden gyermeknél legyen kinti sportolásra alkalmas lábbeli is. Minden gyermeknek szükséges a kulacs megléte, továbbá javasolt kisméretű, izzadtságtörlésre alkalmas törülköző rendszeresítése. Lehetőség van tornatermi sportolások utáni tisztálkodásra (tusolás), amihez törölközőt, papucsot, tusfürdőt, stb. kérünk biztosítani.

Részvételi díj: 29 000 Ft/fő (testvérkedvezménnyel 25 000 Ft/fő), amelyet a jelentkezési határidő rövidségére való tekintettel egy összegben kérünk befizetni. A díj készpénzben fizethető, vagy a Körös Tollaslabda Sportegyesület számlájára utalható (Kereskedelmi és Hitelbank bankszámlaszám:10400061-50526888-83751008). Utalásnál a közlemény rovatban kérjük megadni a következőt: Tollaslabda nyári tábor + jelentkező neve

Jelentkezés: Az edzőtáborban való részvétel feltétele az online jelentkezési űrlaplap pontos kitöltése, annak elküldése valamint a táborba érkezés első napján megtett szülői nyilatkozat arról, hogy a gyermek nincsen a sportolástól eltiltva, illetve nem fertőző beteg. Az edzőtáborban 8-18 év közötti gyerekek vehetnek részt (maximum 45 fő), a létszámfeltöltés a jelentkezés sorrendje szerint történik. Érvényes jelentkezésnek a részvételi díj befizetése minősül.

Az online űrlap az alábbi címen érhető el (ha nem működik a link, akkor böngészőbe másold be):

https://docs.google.com/forms/d/1eMr5GhBRockdOQV4vfsUrLykLXbXZdVWOwjFeZwpu3E/edit?usp=drive_web

További információ: Baranyai Jánosnál (+36 (20) 290-3272) és Gábel Emesénél (+36 (20) 999-4556) vagy írásban a korostollas@gmail.com e-mail címen kérhető.

Minden jelentkezőt szeretettel várnak:

a Szervezők
 

badminton.hu